• Diversidade genética de papilomavírus bovino no Brasil 

      Daudt, Cíntia (2017) [Tese]
      Os papilomavírus (PV) são vírus epiteliotrópicos que infectam um grande número de vertebrados, incluindo os mamíferos, aves, répteis e peixes. Eles são vírus não envelopados, compostos de um capsídeo estruturado pelas ...
    • Effect of crude glycerol on in-vitro ruminal fermentation kinetics 

      Peripolli, Vanessa; Prates, Enio Rosa; Barcellos, Julio Otavio Jardim; Wilbert, Cássio André; Camargo, Claudia Medeiros; Lopes, Rúbia Branco; Costa Junior, João Batista Gonçalves (2014) [Artigo de periódico]
      The interest in using crude glycerol in animal feeding has reemerged due to its increasing availability and favorable price resulting from the expansion of biofuel industry. The objective of the present study was to evaluate ...
    • Estudo comparativo da anatomia e fisiologia gastrointestinal de bovinos e ovinos 

      Ongaratto, Carlos (2021) [Trabalho de conclusão de graduação]
      O crescimento constante da população mundial aumentará a necessidade de produção de alimentos. Diante dessa situação a Organização para a Alimentação e Agricultura (FAO) estima um aumento entre 60–70% no consumo de proteína ...
    • Sheep ingestive behavior and tannin selection in pampa grassland and feedlot 

      Braga, Marina Terra (2022) [Tese]
      The Pampa grassland biome has high plant biodiversity, some with significant secondary compound concentrations such as tannins. Tannin inclusion in ruminant diets may improve meat quality and productivity. However, voluntary ...