Digital Repository

A- A A+

Produção e aplicação de probióticos em alimentos

DSpace/Manakin Repository

Produção e aplicação de probióticos em alimentos

Show full item record

Statistics

Event Salão de Iniciação Científica (19. : 2007 out. 21-26 : UFRGS, Porto Alegre, RS).
Title Produção e aplicação de probióticos em alimentos
Author Leichtweis, Nilvane Perondi
Brinques, Graziela Brusch
Advisor Ayub, Marco Antônio Záchia
In Salão de Iniciação Científica (19. : 2007 : Porto Alegre). Livro de resumos. Porto Alegre : UFRGS, 2007.
Session Bioquímica e Biotecnologia de Alimentos A
Subject Agricultural sciences
Probiótico
Type Abstract published in event
URI http://hdl.handle.net/10183/35164
Files Description Format View
000639727.pdf (16.23Kb) Resumo Adobe PDF View/Open

This item is licensed under a Creative Commons License

This item appears in the following Collection(s)


Show full item record

Browse



  • The author is the owner of the copyrights of the documents available in this repository and is prohibited under the law, the marketing of any kind without prior authorization.
    Graphic design by Caixola - Clube de Criação Fabico/UFRGS Powered by DSpace software, Version 1.8.1.