• Characterization of blueberry fruits (Vaccinium spp.) and derived products 

      Reque, Priscilla Magro; Steffens, Rosana Stroschoen; Silva, Alexandre Martins da; Jablonski, Andre; Flôres, Simone Hickmann; Rios, Alessandro de Oliveira; Jong, Erna Vogt de (2014) [Artigo de periódico]
      The objectives of this study were to physicochemically characterize and determine the antioxidant activities and anthocyanin contents of organic Rabbiteye blueberries grown in Southern Brazil and its derived products, in ...
    • Patulin in food : state-of-the-art and analytical trends 

      Silva, Sandra Jussara Nunes da; Schuch, Paula Zilles; Bernardi, Carmem Ronise; Vainstein, Marilene Henning; Jablonski, Andre; Bender, Renar João (2007) [Artigo de periódico]
      A patulina é uma micotoxina produzida por diversas espécies de fungos dos gêneros Penicillium e Aspergillus, encontrada em diversas espécies frutíferas e, notadamente, em maçãs e produtos derivados da maçã. A patulina tem ...