Now showing items 1-2 of 2

    • Carcass characteristics and meat quality of Aberdeen Angus steers finished on different pastures 

      Devincenzi, Thais; Nabinger, Carlos; Cardoso, Fernando Flores; Nalério, Élen Silveira; Carassai, Igor Justin; Fedrigo, Jean Kássio; Tarouco, Jaime Urdapilleta; Cardoso, Leandro Lunardini (2012) [Journal article]
      The present study was conducted to assess carcass features, physicochemical and sensory parameters of meat from steers finished on three types of pastures: natural pasture; natural pasture improved, fertilized and oversown ...
    • Qualidade da carne de novilhos terminados em confinamento e abatidos aos 16 ou 26 meses de idade 

      Kuss, Fernando; Lopez, Jorge; Restle, Joao; Barcellos, Julio Otavio Jardim; Moletta, José Luiz; Leite, Meiby Carneiro de Paula (2010) [Journal article]
      Avaliaram-se as características sensoriais da carne de novilhos não-castrados ou castrados terminados em confinamento e abatidos aos 16 (superjovens) ou 26 (jovens) meses de idade. A dieta com relação volumoso:concentrado ...