• Effects of autoclaving on compressive strength of bovine bones and their use as chewing agents for dogs 

      Pezzali, Julia Guazzelli; Machado, Geruza Silveira; Marx, Fábio Ritter; Eugênio, Débora Albereci; Schroeder, Bruna; Pignone, Víviam Nunes; Trevizan, Luciano (2021) [Artigo de periódico]
      This study aimed to evaluate the ef- fect of autoclave processing on compressive stress of spongy and cortical bones, and the effect of autoclaved bones as chewing agents to reduce dental calculus in adult dogs. Spongy and ...
    • Fitase em dietas para suínos em crescimento : (II) parâmetros de carcaça e ossos 

      Ludke, Maria do Carmo Mohaupt Marques; Lopez, Jorge; Ludke, Jorge Vitor (2002) [Artigo de periódico]
      O objetivo deste trabalho foi determinar o efeito do nível de fitase (0, 300, 600 e 900UF/kg da dieta) a ser adicionado em dietas de suínos com dois níveis de proteína bruta (PB), um na exigência do animal (18% - NRC, 1988) ...